QUANTIS Holding: 300 M Ft osztalék, 800 M Ft profitcél, masszív közép-európai expanzió az év végéig

2014 Május 28. • Mindegyik tagvállalat nyereségesen működött tavaly • 2014-ben Superbrands és Business Superbrands a QUANTIS Budapest, 2014. május 28. – A QUANTIS Holding Zrt. 2014. május 26-ai közgyűlése jóváhagyta a társaság 2013. évi mérlegbeszámolóját: a piacvezető pénzügyi közvetítő vállalatcsoport a 2013-as üzleti évet 6,2 milliárd forintos forgalom mellett, 300 millió forint feletti nyereséggel zárta, ami a QUANTIS Holding Zrt.-nél 75%-os jegyzettőke-arányos megtérülést jelent. A közgyűlés 300 millió forint osztalék kifizetéséről döntött a részvényesek javára. A menedzsment várakozásai szerint a QUANTIS Holding idei működési eredménye megközelíti majd a 800 millió forintot, és a tervek szerint az év végéig az osztrák és szlovák piacra is belép a vállalatcsoport. 3970
Ertl Pál

QUANTIS Holding: Javuló jövedelmezőség, új vezérigazgató

2014 Április 2. 2014. április 1-jétől Ertl Pál elnök-vezérigazgató irányításával folytatja tevékenységét Magyarország vezető pénzügyi közvetítő és tanácsadó vállalatcsoportjának holdingja, a QUANTIS Holding Zrt. Ertl Pál a QUANTIS Csoport alapítóját és többségi tulajdonosát, Kostevc Pétert váltja a vállalat élén, aki – a korábbi terveknek megfelelően – egy egyéves reorganizációs időszak után, javuló jövedelmezőségi mutatókkal adja át az operatív irányítást a mintegy 30 éves nagyvállalati, biztosítási tapasztalattal rendelkező szakembernek. 3964

Bezárás